VAKANTIE

Vakantieparticipatie

 

De Repoo is gegroeid vanuit het CKG Kapoentje vzw, een centrum voor Kind & Gezinsondersteuning. Door de jarenlange ervaring met kinderen en gezinnen in diverse situaties zijn we overtuigd van het feit dat iedereen recht heeft op vakantie.

 

Om dit mogelijk te maken werken we het hele jaar door samen met Vakantieparticipatie, een initiatief voor sociaal toerisme. Hierdoor kunnen we ons vakantiecentrum aanbieden aan democratische prijzen. De specifieke tarieven en voorwaarden vind je hier.

 

Ben je op zoek naar vrijetijdsadvies voor een beperkt budget?

 

Rap op Stap kan je helpen! De kantoren van Rap op Stap helpen je graag verder voor vrije tijd op maat.

 

 

Wist je dat?

Weekendopvang
voor kinderen met een beperking

In 2014 startte Oranje vzw met een nieuw project, namelijk weekendopvang voor kinderen met een (vermoeden van een) beperking. Ze spelen hierbij in op het tekort aan (weekend)opvang voor kinderen met een beperking in onze regio. Dit project wordt vervolgd in 2015 en 2016.

Oranje voorziet doorheen het jaar op regelmatige basis in weekendopvang voor kinderen van 0-18 jaar in De Repoo te De Haan.

Een weekend loopt van vrijdagavond t.e.m. zondagavond. Er kan echter geopteerd worden om slechts een deel van het weekend of dagen te boeken (bijv.van vrijdagavond tot zaterdagmiddag).

Meer informatie kan je terugvinden op de website www.oranje.be , via het telefoonnummer 050/341 341 of via mail kinderopvang@oranje.be